Регистрацията в платформата Bwin е бърза и лесна, като преминава само през няколко стъпки, а именно:

 • Кликнете върху бутон “Регистрация”, разположен в горния десен ъгъл на сайта;

 • Въведете своята националност и адреса на електронната си поща;

 • Създайте силна и надеждна парола – с минимум 8 символа, които да съдържат както цифри, така и малки и големи букви;

 • Въведете предпочитаното обръщение (Г-н или Г-жа), име, презиме и фамилия;

 • Въведете датата и годината си на раждане, за да удостоверите, че имате навършени 18 години;

 • Въведете своя единен граждански номер;

 • Попълнете останалите изискуеми полета;

 • Влезте в профила си и следвайте стъпките за верификация, които ще Ви бъдат посочени.

По време на регистрацията, Вие ще трябва да потвърдите, че сте съгласни с Общите условия и Политиката за поверителност на Bwin. Силно желателно е да се запознаете подробно с тези документи, преди да декларирате съгласието си с тях, за да избегнете ситуации на неразбиране и недоразумения.

След успешна регистрация, Вие можете да направите първия си паричен депозит, срещу който ще получите достъп до някои от най-атрактивните първоначални бонуси за нови играчи в платформата Bwin. Обикновено бонусите важат само за избрана категория в сайта, така че е добре да се запознаете и с техните условия, които ще намерите описани по-долу в текста.

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ КАТО КЛИКНЕШ ТУК.

Залагания на спортни събития на живо

В Bwin можете да се насладите и на залагания за спортни събития, които се играят на живо, в момента на залагането. Основното предимство на тази опция е възможността за гъвкава реакция в залога спрямо развоя на играта и динамиката на това, което се случва на терена.

Несъмнено, Bwin предлага едно от най-пълноценните изживявания що се отнася до залози в реално време и причините за това са няколко:

 • Безплатното живо излъчване на срещата, благодарение на което залагането придобива съвсем друг вид тръпка и адреналин;

 • Огромното разнообразие от текущи залози в развоя на срещата – кое ще е следващото събитие, кой отбор ще отбележи следващата точка и т.н.;

 • Широкия набор от спортни залози на живо не само за срещи от световно значение, но дори и за по-малки, регионални събития.

 • Лесна навигация на живите залози навсякъде и по всяко време, благодарение на специалното мобилно приложение на Bwin.

Казано накратко: Bwin предлага всички предпоставки за информирано, интерактивно, сигурно и удобно залагане на спортове в реално време; достатъчно е да тествате платформата, за да се уверите сами.

 

ЗАЛАГАЙ РАЗУМНО

Предлагаме на своите потребители безплатни футболни прогнози, обосновани прогнози и колонки. Ние подкрепяме разумното залагане. Всички наши прогнози са подбрани внимателно, но не са с гарантирана печалба. Съдържанието на този уебсайт е насочено само за пълнолетни любители на футболни залози и е създадено с информационна цел за забавление. Залагайте единствено със средства, които може да си позволите да загубите и няма да повлияят на ежедневието ви.